Over Joeri

Over Rijschool Joeri

“Wat je met plezier leert, verleer je nooit !¬†“

Vlot, veilig en zelfstandig je rijbewijs halen? Bij Rijschool Joeri (Surhuisterveen) ben je verzekerd van persoonlijke aandacht, hoge kwaliteit en een duidelijk op maat gemaakt lesplan. Ieder begin is moeilijk en daarom besteed ik veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling. Je leert ZELFSTANDIG, VEILIG met de auto de weg op te gaan. Autorijden hoort tenslotte vooral leuk te zijn !

Over Joeri

Ik heb een ruime ervaring in het besturen van alle voertuigen die in Nederland op de weg zijn en heb diverse opleidingen hierin gevolgd. Mijn jarenlange ervaring als chauffeur combineren met kennisoverdracht en omgang met mensen is mijn doel. Mijn doel hierbij is je met plezier de weg op te helpen maar ook je zo goed mogelijk voor te bereiden op diverse (soms onvoorspelbare) verkeerssituaties. Ingegeven door ervaring is mijn motto in het verkeer dan ook:

Faalangst

Een veelvoorkomend probleem bij beginnende bestuurders is faalangst of gebrek aan zelfvertrouwen. Door middel van een rustige en persoonlijke aanpak, met daarbij een duidelijk op maat gemaakt lesplan, zal de rijvaardigheid en hiermee het zelfvertrouwen elke les toenemen. Op deze wijze proberen we het leerproces en de lessen vlot, ontspannen en plezierig te laten verlopen en dit alles op een open en positieve manier. Dus heb je twijfels of faalangst, schroom niet en bel, samen komen we er vast uit.

Een leven lang (rij) plezier 

Mijn doel is om je dusdanig op te leiden dat je niet alleen tijdens je lessen maar heel je leven lang met plezier zult autorijden. Je veilig voelen in het verkeer, dat is waar het om draait ! Vanuit deze invalshoek worden de lessen dan ook gegeven.